Se TV-optagelser af ALLE boksekampe

Nogle få dage efter boksestævnet bliver det muligt at downloade samtlige boksekampene fra Bokse-DM 2012 - både finalerne og alle de indledende runder.

Så snart du har downloadet en kamp kan du se og gense den lige så mange gange du har lyst.

Download koster kr. 20,- pr. kamp.

Betaling og download foregår direkte på Sports-Web's hjemmeside, som du finder ved at klikke på et af nedenstående links

Eventuelle spørgsmål vedr. download eller betaling bedes stillet direkte til produktionsselskabet Sports-Web.


For at downloade den rigtige film skal du først finde ud af, om den foregik i Ring-A eller Ring-B
Derefter åbner du nedenstående link til Sports-web's hjemmeside:Generel info om TV-optagelserne fra dette boksestævne:

ALLE kampe i BEGGE bokseringe blev sendt GRATIS over internettet imens de foregik - og efterfølgende kan de nu downloades enkeltvis mod en lav betaling:

  • Det betyder for dig som er aktiv bokser og deltager i stævnet, at dine venner og din familie kan sidde hjemme eller i klubben og se dine kampe, GRATIS imens de foregår. Og efterfølgende kan du mod betaling få adgang til at downloade og genopleve kampene.

  • Det betyder for dig som er ven eller pårørende, at du kan sidde hjemme eller i klubben og GRATIS se en én eller flere kampe mens de foregår. Og efterfølgende kan du mod betaling få adgang til at downloade og genopleve dine kammeraters/familiemedlemmers kampe.

  • Det betyder for dig som er sponsor, at dine reklamer BÅDE bliver set af alle de boksere og tilskuere, der er til stede i Tuse-Hallen under stævnet OG af alle dem der sidder hjemme og ser kampene online imens de foregår OG bagefter af alle dem der downloader én eller flere kampe.